VI FORVANDLER DATA TIL PENGE

MED SØGEMASKINEOPTIMERING PÅ GOOGLE


Vi fortæller dig på almindeligt dansk, hvad der foregår med dit websted. Du skal bare kontakte os, så vi kan hjælpe dig i mål.

Billig hosting? Nej tak

De fleste mennesker begår samme fejl igen og igen, når det kommer til hosting af din hjemmeside. De fleste vælger en billig host løsning såsom One.com, Unoeuro.com. Men hvis du vil konkurrere om topplaceringer på Google, så har du brug for en hurtig server – en lynhurtig server og det har digidar.dk Brugerne har ikke tålmodighed til at vente på, at en hjemmeside loader, og det har Google så heller ikke, så derfor er det vigtigt at du placerer din hjemmesideside på en server, som har godt med CPU, RAM. En rigtig god og hurtig server kan sagtens købes hos os til 149 kroner om måneden, det er en meget god investering!

Sikkerhed frem for alt. Få et SSL certifikat

Over 70% af Googles trafik kører nu over HTTPS

SSL står for Secured Sockets Layer og betyder, at din hjemmeside kan køre i HTTPS:// fremfor blot HTTP://. Det gør, at data mellem din hjemmeside og en besøgende er krypteret, og dermed er det sikkert for den besøgende at være på din side. SSL certifikat er et tegn på sikkerhed, hvilket Google lægger meget vægt på, og pr. august 2014 meldte Google officielt ud, at de bruger HTTPS som et ranking signal.

DET DER MED SIKKERHED PÅ NETTET. Det er jo ikke noget man skilter med? Jo, Google gør! Siden oktober 2017 har Google været så venlig, at fortælle om din hjemmeside er sikker! Vil du også gerne have bedre sikkerhed og succes på din website?

Pagespeed er en. vigtig faktor

Hastighedsoptimering har aldrig været så vigtig som nu

Første punkt med serveren løses som sagt ved at anskaffe sig god og hurtig hosting. Det er en no-brainer, at din side (din indtægtskilde) ikke skal være hæmmet af, at du ikke vil ofre et par hundrede kroner på en god server. Billeder er oftest det, som giver lav pagespeed, og det skyldes, at mange oploader deres billeder i rå størrelse. Hvis et billede fylder 4MB, så skal det billede hentes ned fra serveren, og selvom vi har hurtigt internet i Danmark, vil det tage tid at få loadet 4MB.

Der er en del ting, som kan forårsage dårlig pagespeed:

– Serveren er langsom, og svartiden er for høj
– Billeder er for tunge og skal optimeres
– Du har ikke aktiveret komprimering eller udnyttet cachelagring i browseren
– CSS skal minimeres
– Der loades for mange scripts på hjemmesiden