Komplette online markedsføringspakker

FILM • SEO • FOTO • HJEMMESIDESOCIALE MEDIER

digidar er et webbureau i Aalborg og Kolding. Vi leverer Komplette online markedsføringspakker fx. Hjemmesider, webdesign, SoMe, SEO og reklamefilm til små og store virksomheder. Fælles for alle markedsføringspakker er, at vores kunder får en solid løsning, som kan vokse sammen med virksomheden. Vi benytter WordPress CMS, som platform til vores kunders onlinemarkedsføring. CMS platformen er solid og kan håndtere mange besøgende og store mængder trafik.

G U L D

Vi optager og producerer film til brug på alle medier. Vi opbygger din hjemmeside og gør den brugervenlig og attraktiv i et individuelt design, der passer til alle platforme. Din profil på de sociale medier bygger vi op, så du ses overalt.

PLATIN

I denne pakke udbygges indsatsen i forhold til GULD-pakken. Omfanget af film øges, og hjemmesiden krydres med flere features. Selv på de sociale medier, øger vi muligheden for flere likes og delinger af dine budskaber.

DIAMANT

Vores ultimative pakke, er DIAMANT-pakken. Her øges indsatsen og omfanget af film og hjemmeside yderligere. På de sociale medier, sættes fokus og indsats så højt, at vi øger både din brandingværdi og din kendskabsgrad.

Få support og hjælp

Har du brug for hjælp, eller har du en opgave eller udfordring, der skal en ekspert til at løse? Så ring til os, vi sidder klar ved telefonen. Du kan også sende os dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

COOP kunde case
Pickwick kunde case
Arla kunde case
Nybolig kunde case
Merrild kunde case
Hotel Randers kunde case