Her er overblik over vores områder, guides, services og andet relevant indhold fra digidar. Vi har opdelt siden i emner, så du nemmere kan finde det du søger:

SEO
Her finder du information om SEO (søgemaskineoptimering) og løsninger hos digidar, med fokus på at skabe øget organisk synlighed, mere trafik samt at tiltrække flere kunder. Vores SEO-løsninger er i høj skræddersyet til hver enkel kunde, og vi baserer som SEO-bureau altid samarbejdet på data, strategi og viden.

SEO analyse
Påtænker du at investere i en ny platform, eller du i tvivl om den SEO-mæssige tilstand på din nuværende hjemmeside? I såfald er en SEO-analyse fra digidar en god måde at få et overblik over både problemer samt muligheder, hvor vi både kan fokusere på bestemte emner eller udarbejde en komplet SEO-analyse fokuseret på anbefalinger relateret til teknisk SEO, indhold, backlinks m.m., hvilket vil danne et stærkt afsæt for dit videre arbejde med SEO.

Facebook-annoncering
er en unik marketingplatform, der gør det muligt at tiltrække den helt rette målgruppe. De mange segmenteringsparametre, stiller dog store krav til opsætningen af annoncemålretningen, og hos digidar har vi stor erfaring med netop opsætning af Facebook ads med fokus på forskellige KPI’er.